Новини

Одяг, старлінки та автівки: як спортивний комітет Вінницької міської ради підтримує Захисників та Захисниць

13 лютого 2024, 10:20

Колектив комітету по фізичній культурі та спорту ВМР щомісяця відкладає 5% від своєї заробітної плати, щоб забезпечити своїх колег на передовій необхідними речами: одягом, взуттям, старлінкам та автомобілями.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 14 вінницьких тренерів-викладачів служать у лавах Збройних Сил України. Це люди, які здатні не лише виховувати чемпіонів, але й захищати український суверенітет на фронті.

За словами голови комітету по фізичній культурі та спорту Сергія Краєвського, зібрані кошти спрямовують на закупівлю необхідного одягу, взуття, старлінків та автомобілів, аби згодом Захисники та Захисниці могли виконувати свої обов'язки з найвищим рівнем ефективності та комфорту.

"Кошти були витрачені на закупівлю необхідного інвентарю для військових та матеріальну допомогу в разі поранення тренерам-викладачам галузі, сім’ям тренерів-викладачів та вихованців, які несуть службу у лавах ЗСУ або загинули внаслідок терористичних атак. Надалі ми будемо продовжувати таку фінансову допомогу колег-захисників, адже саме завдяки підтримці один одного ми переможемо окупанта", – підсумував голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :