Новини

Оновлення військово-облікових даних: з 4 до 16 липня вінницькі ЦНАПи працюватимуть у посиленому режимі

4 липня 2024, 09:57

Це зробили для того, щоб більше військовозобов'язаних встигли оновити свої дані. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у посиленому режимі працюватимуть усі відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» м. Вінниці, які знаходяться на вул. Соборна, 59, просп. Космонавтів, 30, вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85.

Прийом громадян буде здійснюватися з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 18:00, у суботу - з 09:00 до 17:00. Адміністратори надаватимуть лише послугу з оновлення даних. Надання інших послуг здійснюватиметься у звичайному режимі.

Для отримання послуги при собі потрібно мати паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків та актуальний номер телефону.

Після внесення інформації адміністратором, через декілька хвилин Ви отримаєте ЕВОД (електронний військово-обліковий документ) або Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних з зазначенням унікального номеру запису в реєстрі військовозобов’язаних.

Крім того, як зазначають в департаменті адмінпослуг, актуалізувати персональні дані можна самостійно за допомогою мобільного додатку Резерв+, а також звернувшись особисто до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


Фото: ілюстративне

Поділитися :