Новини

Ошукали людей на понад пів мільйона гривень: на Вінниччині затримали угруповання шахраїв

10 січня 2022, 09:49

Організував злочинну схему 33-річний засуджений, який відбуває покарання за майнові та наркозлочини у Вінницькій виправній колонії.

До складу організованої групи входило 7 учасників, у тому числі засуджені. Як повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини, правопорушники, які знаходились у місцях позбавлення волі, телефонували до громадян та, представляючись працівниками безпеки банку, отримували їх персональні дані. Після цього переказували кошти потерпілих на рахунки своїх спільників на волі, а ті знімали готівку та передавали її у тюрму. Також через спільників засуджені отримували сім-картки різних мобільних операторів та телефони.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


В ході обшуків, проведених у тюрмі та за місцем проживання зловмисників, слідчі вилучили речові докази їх злочинної діяльності, а також наркотичні речовини.

Розпочато кримінальне провадження за шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:
На Вінниччині поліцейські розшукали нетверезого викрадача мікроавтобуса

Поділитися :