Новини

Переймати досвід у соціально-економічних сферах міста: до Вінниці завітала делегація з Рівного

16 серпня 2023, 16:13

Гості приїхали з метою перейняти успішний досвід роботи нашого муніципалітету у різних сферах.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, візит розпочався із зустрічі з заступником Вінницького міського голови Сергієм Тимощуком, керівниками профільних департаментів та комунальних підприємств.

"Ми завжди відкриті до співпраці та готові ділитись знаннями та практиками з нашими колегами. Для нас важливо налагоджувати партнерські відносини між містами України та обмінюватись ідеями та різними практиками", - зазначає Сергій Тимощук.

Делегація з представників департаментів, відділів та депутатів приїхала до нашого міста передусім перейняти успішний досвід Вінницького муніципалітету з розвитку міської мобільності та транспорту, організації соціального захисту, цифровізації системи освіти, роботи медичних закладів, Прозорих офісів, Муніципальної варти, системи електронного документообігу та Зеленого курсу Вінниці тощо. 

Протягом двох днів делегація зосередиться на плідній роботі по всіх вищезазначених напрямках. Задля цього вони об’єднались у групи з вінницькими колегами з департаментів та відділів вінницького муніципалітету.

Також для гостей проведуть екскурсію – "Місто ідей і трамваїв", яка присвячена розвитку нашого міста. А фахівці КП "Інститут розвитку міст" розповідатимуть про екологічний проєкт "Малі річки Вінниці".

Представники Рівного відзначили, що вони з цікавістю ознайомляться з організацією роботи міської ради Вінниці та висловили надію на подальший продуктивний обмін досвідом для спільного розвитку та вдосконалення міського самоврядування в обох містах.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :