Новини

Пішов пасти худобу та не повернувся: поліція Вінниччини затримала підозрюваного у вбивстві

30 жовтня 2023, 12:01

Чоловік у день зникнення разом зі знайомими перебував у гостях в односельця. Там розпивали спиртні напої.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, до поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Погребищенської територіальної громади, що зранку 23 жовтня її 42-річний син пішов пасти худобу та не повернувся. 

Слідчі встановили, що у день зникнення чоловік зі знайомими був на застіллі у односельця. Там між ними виникла суперечка, а потім і бійка, в ході якої зловмисник побив потерпілого до втрати свідомості. 

Непритомного чоловіка односелець переніс до іншої кімнати, а сам продовжив випивати. Вранці зловмисник побачив потерпілого вже без ознак життя, тому витяг його тіло з будинку та сховав у кущах. Згодом запропонував домовласнику переховати труп. У сусіда вони взяли коня, завантажили тіло на віз й відвезли до лісопосадки, де закопали.

"Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники відділу поліції № 4 Вінницького РУП спільно з оперативниками Управління карного розшуку встановили обставини вбивства та затримали 26-річного підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України, який і показав поліцейським місце, де закопав тіло", - зазначають у поліції.

Окрім цього, виявилось, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочин та спричинення тілесних ушкоджень. Наразі він перебуває в ізоляторі та очікує на обрання запобіжного заходу. За вчинений злочин йому загрожує до 15 років за ґратами.


Фото та відео: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :