Новини

Побив до смерті  та заховав тіло у погребі: вінницькі поліцейські затримали раніше судимого зловмисника

19 травня 2022, 12:46

За вчинення такого злочину передбачено покарання – до 10 років позбавлення волі. 

На сайті Нацполіції у Вінницькій області повідомили, що 18 травня до поліції звернулась сестра 47-річного жителя села Пологи та розповіла про його зникнення. З братом жінка останній раз спілкувалась на початку року. У населеному пункті, в якому проживав безвісно зниклий чоловік, поліцейські знайшли його в погребі мертвим з ознаками насильницької смерті.

Зазначається, що згодом оперативники встановили та затримали причетного до злочину зловмисника. 52-річний правопорушник раніше притягувався до відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів та понад 20 років провів у місцях позбавлення волі.


Попередньо встановлено, що в січні під час застілля між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник вдарив потерпілого по голові сковорідкою та пішов додому. Повернувшись наступного дня, правопорушник виявив односельця мертвим. Щоб приховати злочин та уникнути відповідальності затриманий заніс тіло потерпілого до погреба нежитлового господарства та присипав землею, - йдеться у повідомленні. 

До обрання запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За вчинення такого злочину передбачено покарання – до 10 років позбавлення волі. 

Поділитися :