Новини

Поліцейські затримали раніше судимого зловмисника, який пограбував вінничанина

7 вересня 2022, 11:28

Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у потерпілого барсетку з грошима, документами та телефоном. Йому загрожує 10 років ув’язнення.

На Фейсбук-сторінці поліції у Вінницькій області повідомляють, що 6 вересня у Вінниці оперативники Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції спільно з поліцейськими батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали правопорушника, який у під’їзді будинку по вулиці Короленка пограбував місцевого жителя. 

Повідомлення про пограбування до поліції надійшло від 42-річного потерпілого, жителя обласного центру близько 23 години. Чоловік розповів, що зловмисник відібрав у нього особисті речі під час конфлікту у під’їзді будинку. На ґрунті тривалих неприязних стосунків між чоловіками виникла бійка, під час якої нападник і вкрав речі, - йдеться у повідомленні. 

На місце події одразу виїхали спецпризначенці та працівники територіального підрозділу поліції. Протягом години вони встановили особу, причетну до вчинення злочину та затримали його. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 35-річний житель м. Вінниця. Грабіжник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

Поділитися :