Новини

Поліцейські затримали вінничанина який незаконно зберігав зброю та наркотики

17 жовтня 2023, 11:19

Під час обшуку у його рюкзаку та кишені правоохоронці виявили саморобну зброю, набої до неї, ніж та два балончики зі сльозогінним газом.

Як повідомляють на сайті ГУНП у Вінницькій області, поліцейські зупинили чоловіка 14 жовтня вночі на одному з блокпостів у Вінницькому районі за порушення комендантської години. Правоохоронці провели поверхневий огляд, під час якого знайшли у чоловіка зброю та наркотики.

Того ж дня працівники поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта, під час якого вилучили майже сотню рослин конопель, 2 пакунки та 36 згортків з канабісом. Як з’ясувалось пізніше, чоловік раніше вже був судимий за наркозлочини.

"За цими фактами слідчими розпочато розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України", - коментують в поліції.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :