Новини

Поліція Вінниччини затримала чоловіка, підозрюваного у двох зґвалтуваннях

7 березня 2024, 09:25

Чоловік уже 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, грабежі, шахрайства, угони, крадіжки та провів за ґратами понад 25 років.

Як ідеться на сайті ГУНП України у Вінницькій області, 4 березня до поліції звернулась 35-річна жінка. Вона повідомила, що її знайомий вчинив відносно неї та її неповнолітньої знайомої насильницькі дії.

Як з'ясувалось, потерпілі прийшли у приватних справах до помешкання 45-річного чоловіка. Між жінкою та зловмисником виник конфлікт. Під час нього останній побив її підручними засобами та кулаками.

"Здійснюючи фізичний та психологічний тиск, підозрюваний проти волі потерпілої посягнув на її статеву свободу та недоторканність. Надалі, нехтуючи нормами моралі, підозрюваний, використовуючи свої вікові та фізичні переваги, погрожуючи, зґвалтував неповнолітню", - кажуть у поліції.

Чоловік раніше 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, грабежі, шахрайства, угони, крадіжки та провів за ґратами понад 25 років.

"За процесуального керівництва Жмеринської окружної прокуратури слідчі Жмеринського районного відділу повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України", - коментують поліцейські.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 12 років.

Поділитися :