Новини

Понад 320 тисяч повідомлень отримала вінницька поліція за цей рік

28 грудня 2021, 16:14

У середньому кожні 3-5 хвилин оператор приймав телефонний дзвінок.

Підрозділи поліції Вінниччини зареєстрували майже 10 тисяч кримінальних правопорушень, з яких кожне друге - розкрили. Завдяки ефективній роботі кримінальної поліції та слідства розкрито усі тяжкі та особливо тяжкі злочини проти особи - зокрема і 39 умисних вбивств. Слідчі поліції завершили досудове розслідування у 22-х тисячах кримінальних проваджень та направили до суду 6,5 тисяч обвинувальних актів. Про це на брифінгу розповів керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко, підсумовуючи результати роботи відомства у році, що минає.

«Профілактична робота поліції призвела до того, що на 20% зменшилися майнові злочини - це розбій, грабежі, шахрайство, угони. При цьому, понад 90% розбоїв та грабежів розкриті вінницькою поліцією. Крім того, поліцейські домоглися відшкодування завданих збитків на понад 11 мільйонів гривень, накладення арешту на майно загальною вартістю понад 29 мільйонів гривень», - відзвітував пан Іван.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


За його словами, для покращення безпекової ситуації в області впроваджують ряд проєктів. У планах на наступний рік - досягнути якісного поліцейського сервісу для кожного мешканця у найвіддаленіших куточках області.

«Рік, що добігає завершення, у нас пройшов під гаслом розбудови безпекового простору на Вінниччині. В кожному селі буде представник поліції, в кожному закутку буде відеокамера, яка буде виходити на сервери поліції і таким чином разом з виконавчою владою, місцевою владою, органами місцевого самоврядування ми створимо єдиний безпековий простір, де нам всім буде безпечно жити», - наголосив керівник поліції Вінниччини.

Читайте також:
Вінницька Стратегія 3.0 в дії: 6 пріоритетів програми

Поділитися :