Новини

«Послуги інструктора та якісні селфі»: у Вінниці запрацює ковзанка просто неба, площею 600 м²

9 грудня 2021, 12:50

Ковзанка працюватиме з 10:00 до 22:00 на території «Зимового містечка» у Центральному парку ім. М. Леонтовича.

Як розповів Місту над Бугом директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук, такі ковзанки є у Києві, Львові, Чернівцях. Цьогоріч вирішили потішити якісним сімейним відпочинком вінничан та гостей міста. Для зручності, будуть доступні послуги інструкторів з катання на ковзанах. Ковзани можна буде взяти на прокат.

«Найкращі селфі будуть на ковзанці, тому що вона розташована зі сторони ЗОШ №2. Якраз на фоні нашої новорічної красуні – ялинки, яка, я впевнений, по праву буде однією з найкращих в Україні», - розповів пан Максим.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Встановлює об’єкт тернопільська громадська організація «Файне UA». Дорослим, які захочуть піти на ковзанку, при собі необхідно мати «зелений» COVID-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від COVID-19.

Максим Філанчук також наголосив, що новорічний ярмарок працюватиме з дотриманням карантинних вимог та правил: всі продавці матимуть «зелені» COVID-сертифікати, відвідувачі мусять одягнути маску та триматись на безпечній відстані.  Працюватиме «Зимове містечко» до 23 січня.

Читайте також:
Новорічний ярмарок у Вінниці запрацює з 10 грудня

Поділитися :