Новини

Сергій Моргунов: будівельна готовність спортивного комплексу "Аква-Він" – понад 90%

6 вересня 2021, 10:07

Завершується внутрішнє оздоблення приміщень, для яких вже замовили спортивне обладнання.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, за три роки в спорткомплексі відремонтували гімнастичну залу та залу сухого плавання; обладнали глядацьку зону на 140 місць в ігровій залі; змонтували ліфт. Також у "Аква-Віні" провели пусконалагоджувальні роботи підйомника для маломобільних людей; влаштували роздягальні; виконали монтаж інженерних комунікацій та встановили обладнання аудіо- та відеосистем.

Наразі завершується облицювання плиткою чаші басейну, влаштування обхідних доріжок та вишок для стрибків, які будуть єдиними у місті. За словами міського голови, закінчити масштабну реконструкцію планують цієї осені.

Об’єкт передадуть на баланс міської дитячо-юнацької спортивної школи №3. В оновлених залах можна буде проводити регіональні та всеукраїнські змагання. 

"Фінальний етап робіт – благоустрій. Концепцію простору біля спорткомплексу (на вулиці Ак. Янгеля) розробляли спільно з Агенцією просторового розвитку. Це має бути комфортна, безпечна і безбар’єрна зона відпочинку зі зручними лавочками та якісним освітленням. Зелену зону доповнять клумбами у геометричному стилі та газонами", – розповів Сергій Моргунов.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :