Новини

Штучний інтелект – відбулись дебати вінницької молоді

20 березня 2023, 15:43

Нещодавно у креативному просторі «Артинов» зібралися молоді та ініціативні вінничани, аби обмінятися думками стосовно штучного інтелекту. Організаторами заходу виступили відділ молодіжної політики ВМР, Вінницька молодіжна рада та ГО “Дівчата”.

Понад 20 охочих висловили свої позиції щодо штучного інтелекту, дотримуючись правил проведення дебатів. Учасники поділилися на команди “За” та “Проти”, де кожен аргументував свою позицію.

«Зустрічі у такому форматі надзвичайно імпонують молоді, адже це не лише розвиток ораторського мистецтва, а й можливість висловити свою думку та бути почутим», – сказала голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

ChatGPT (який помилково називають штучним інтелектом) доступний на офіційній сторінці організації-розробника – OpenAI. До того, як було відкрито доступ до чат-бота українцям, користування ChatGPT нагадувало повноцінний «квест», у якому були потрібні VPN, іноземні мобільні номери та багато маніпуляцій з браузером, щоб обійти блокування. Нині ж реєстрація для користування чат-ботом триває декілька хвилин.

Поділитися :