Новини

Сьогодні, 8 грудня, 32 одиниці техніки прибирали дороги та вулиці Вінниці від снігу

8 грудня 2023, 10:35

Через погіршення погоди комунальники почали прибирати місто від снігу ще вчора ввечері, а сьогодні з четвертої ранку відновили роботу.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, комунальники обробляють дороги та тротуари протиожеледними матеріалами та розчищають сніг, аби містяни зранку могли без перешкод пересуватися у своїх справах – на роботу, в школу, садочки тощо. Як повідомили у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, цієї ночі робота стартувала о 04:30. 

“Сніжити почало ще вчора, тому комунальники з десятої вечора працювали на вулицях міста.О пів на п’яту ранку сьогодні знову взялись до роботи. Щоб розчистити сніг на дорогах та тротуарах, залучили 32 одиниці спецтехніки. Закликаємо автомобілістів не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”, – розповідає начальник відділу утримання об’єктів благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський.

Водночас з самого ранку працювали комунальні працівники і в житлових дворах.

Як зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький, проводиться робота також на прибудинкових територіях. До розчищення дворів вінницьких багатоповерхівок двірники приступили ще до шостої ранку. Вони розчищають тротуари, доріжки та виходи з під'їздів, а також контейнерні майданчики. Крім того, на прибудинкових територіях працює снігоприбиральна техніка.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :