Новини

Спортсмени з Вінниччини стали призерами Всеукраїнських змагань зі стрибків на акробатичній доріжці

7 грудня 2020, 11:57

Загалом вінничани вибороли 4 нагороди - 1 "срібну" та 3 "бронзові".

Як повідомили на сайті Вінницької обласної державної адміністрації,  упродовж 2-5 грудня у м. Шостка проходили Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці. За першість у 5 вікових категоріях боролися спортсмени з 6 областей України, у тому числі - 18 вінничан. 

Загалом вінницькі акробати вибороли 3 "бронзи" та 1 "срібло": Ярослав Дейнега, Денис Бевз і Дарина Малик посіли 3 місце у своїх вікових категоріях, 2 місце - у Сергія Кондратюка.

Цьогоріч у змаганні взяло участь набагато менше спорсменів, що пов'язано з панедмією COVID-19. За словами провідного тренера національної збірної України Ярослава Калюжного, цей захід для юних акробатів є черговою сходинкою на участь у більш рейтингових змаганнях - Чемпіонату України та Кубку Укарїни.

Фото - Вінницька ОДА.

Зауважимо, стрибки на акробатичній доріжці (батуті) - це складно-координаційний вид спорту, який характеризується виконанням стрибків з обертанням ритмічно з рук на ноги і з ніг на ноги з постійною швидкістю без зупинок і проміжних кроків. Акробатична комбінація може включати серію стрибків з переднім, заднім і бічним обертанням.

Поділитися :