Новини

«Срібло» та «бронзу» вибороли вінничани на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

1 березня 2023, 17:16

Днями у Тернополі відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів 2006-2007 р.н. U-17. За результатами змагань вінничани здобули «срібло» та «бронзу».

Як зазначають на сайті міськради, команда учасників від нашого міста складалась із вихованців міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця», спортивного клубу «Лідер», та школи вищої спортивної майстерності.

На борцівських килимах виступили понад 200 учасників, які з’їхались із 19 регіонів України, а саме: Києва, Вінниці, Миколаєва, Сум, Полтави, Тернополя, Івано-Франківська, Закарпаття, Дніпра, Рівного, Одеси, Харкова.

Попри велику конкуренцію, вінничанам вдалося показати достойний результат.

Так, вихованець МК ДЮСШ «Вінниця» Ілля Калінчук у ваговій категорії 60 кг здобув бронзову нагороду. Його тренери-викладачі – В’ячеслав Орлюк та Ігор Петрик.

Назар Бякін у ваговій категорії 65 кг виборов «срібло», тренують спортсмена В’ячеслав Орлюк та Валерій Білуха.

«Спортсмени багато працювали задля результату, ми також сподіваємось вдало виступити на міжнародних аренах», – каже тренер-викладач В’ячеслав Орлюк.

Зазначимо, що даний чемпіонат України був відбірковим до чемпіонату Європи та Світу. Так, чемпіонат Європи планують провести в червні в Албанії, а чемпіонат Світу в серпні у Туреччині.

Поділитися :