Новини

Стріляв з пістолета задля розваги: на Вінниччині поліцейські встановили особу зловмисника

4 листопада 2022, 15:47

Потерпілих немає, водночас 24-річному хулігану загрожує до 7 років ув’язнення. 

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що близько 22.40 до поліції надійшло повідомлення від мешканця села Вернигородок, який розповів про звуки, схожі на постріли, які лунають з вулиці.

3 листопада на території Глуховецької територіальної громади працівники поліції встановили 24–річного місцевого жителя, який під час розмови зізнався, що це він здійснив постріли, але коли помітив поліцейську автівку викинув зброю. За кілька хвилин поліцейські розшукали зброю у траві неподалік місця вчинення правопорушення.

Надалі зловмисник розповів, що окрім пістолета у нього є й інші заборонені предмети. За місцем проживання правопорушника працівники поліції виявили та вилучили корпуси гранат "Ф-1" й "РГД 5" та запали до них.

У зловмисника в медичному закладі відібрали зразки крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. Заборонені предмети направлені на експертизу.

"За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання до 7 років ув’язнення", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :