Новини

Толока у Подільському зоопарку: вінничан просять допомогти у будівництві вольєрів для ягуара та тигриці

4 жовтня 2022, 13:00

Ягуара Джекі і тигрицю Лізу евакуювали до Вінниці з одеського зоопарку ще влітку.

Як повідомляють на Фейсбук-сторінці Подільського зоопарку, через військову агресію власники приватного звіринцю під Одесою вимушені були виїхати за кордон.

Вінниця стала другою домівкою для ягуара Джекі і тигриці Лізи, які живуть у старих вольєрах. Для створення належних умов для утримання тварин-переселенців на території Подільського зоопарку розпочали будівництво нових вольєрів.

"Наразі проведено державну експертизу об’єкта будівництва, а також укладено договір із замовником будівництва. Роботи проводимо за власні кошти ВП Подільський зоопарк та ВОКСЛП «Віноблагроліс». Обсяг робіт великий, будуємо два вольєри одночасно – для тигриці і для ягуара. Для ягуара – із теплим зимівником, бо він теплолюбива тварина. Наразі триває будівництво бомбосховища під вольєрами. Залишається провести роботи з оздоблення вольєрів, встановити опалення, а також забезпечити вольєри системою водопостачання та водовідведення", - розповів про хід будівництва директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Тож адміністрація зоопарку просить усіх небайдужих підтримати ініціативу та допомогти із будівництвом вольєрів.  Там висловлюють надію, що після нашої Перемоги вінницький зоопарк стане одним з найкращих реабілітаційних центрів для наших захисників.

Перерахувати кошти можна, скориставшись сайтом Подільського зоопарку zoo.vn.ua, натиснувши кнопку "Благодійна допомога" у верхньому правому кутку головної сторінки сайту або ж перерахувавши кошти на рахунок:
р/р UA633204780000026002924432550
ВП Подільський зоопарк ВОКСЛП "ВІНОБЛАГРОЛІС".

Поділитися :