Новини

Творчі майстер-класи та спортивні розваги: як у Десні відзначили День Державності

31 липня 2023, 16:00

Учасники заходу створювали патріотичні прикраси, брелоки з гербом Вінниці, провели спортивні ігри з футболу і волейболу та багато іншого.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, для вінницької молоді на Деснянському стадіоні провели спортивну акцію "Рухаємось разом", яка популяризує спорт та фізичну культуру на приєднаних територіях. Розпочали активності показовим виступом із художньої гімнастики "Україна понад усе", який підготували тренери-викладачі Тетяна Врабіє, Марія Майструк та хореограф-постановник Олександр Мітюк.

Після виступу гімнастів провідні тренери МК ДЮСШ "Вінниця" разом із вихованцями продемонстрували свої боксерські вміння. Окрім того, відвідувачі мали змогу побавитись та взяти участь у виступах з єдиноборств, таких як: самбо, вільна боротьба, сумо, дзюдо та греко-римська боротьба. По завершенню майстер-класів тренери-викладачі МДЮСШ № 2 підготували естафети та вікторини для відпочивальників. 

Після активностей діти отримали грамоти та сувеніри від комітету по фізичній культурі та спорту міської ради.

"Це чудова можливість для дітей побачити й зрозуміти, що таке спортивна діяльність і спорт, а для нас, тренерів, це шанс виявити обдарованих дітей і залучити їх до наших секцій", - зазначив тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Олег Марковський.

Також відділ молодіжної політики та педагоги VinSmart Центру презентували для хлопчиків та дівчаток Деснянського старостинського округу низку творчих майстер-класів. Учасники, зокрема, створювали патріотичні прикраси, брелоки з гербом Вінниці. 


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :