Новини

У Гайсинському районі Вінниччини відкрили дві нові поліцейські станції

25 жовтня 2022, 15:39

Поліцейські офіцери місцевих громад працюватимуть у селах Соболівка та Носівці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині це 68-ма та 69-та поліцейські станції.

Відтепер, 6 тисячами жителів у 5 населених пунктах Соболівської територіальної громади опікуватиметься місцевий «шериф» Арам’ян Артур. Для ефективного виконання службових обов’язків капітан поліції забезпечений необхідною комп’ютерною технікою та службовим автомобілем придбаними за кошти територіальної громади.

Поліцейського Віталія Козаченко, який взяв участь у конкурсі та успішно пройшов всі етапи навчання, було представлено поліцейським офіцером Кунківської територіальної громади. Під опікою «шерифа» перебуватимуть 11 сіл із 4 тисячами населення.

У представленні громадам «місцевих шерифів» та відкритті станцій участь взяли начальник обласного главку Іван Іщенко, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Гайсинського райуправління, представники місцевої влади,  підприємці і місцеві жителі.

"Разом з громадами, навіть в умовах воєнного стану, подовжуємо дбати про безпечний простір для вінничан і належний правопорядок у наших населених пунктах. Нині на нових поліцейських станціях запускаємо черговий етап нашого проєкту для людей", - сказав Іван Іщенко, керівник ГУНП в області.

Станції розташовані за адресами: Вінницька область, Гайсинський район, с. Соболівка, вул. Суворова, 12 та с. Носівці, вул. Ставкова, 1. 

Поділитися :