Новини

У Крижополі подружжя переселенців з Херсону відкрили кав`ярню

10 серпня 2022, 12:57

Парі довелося втікати на Вінниччину з окупованого Херсону, залишивши дім та сімейний бізнес – власну кав`ярню. Проте рук не опустили - відкрили схожий заклад у Крижополі. 

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий.

Таке доброзичливе, таке привітне обличчя в юної пані Лізи Федорчук. І не подумаєш, що довелося їй втікати з окупованого Херсону, лишити там і дім, і сімейний бізнес – власну кав`ярню. Тепер Ліза з чоловіком на Вінниччині. Не впали у відчай, руки не опустили. У Крижополі подружжя переселенців з Херсону відкрили кав`ярню. Вона не така, як у Херсоні. Але вже стала популярною. Є й постійні клієнти., - йдеться у дописі. 

Горлова облради відзначив теплу та оптимістичну атмосферу у закладі, оскільки власники кав'ярні вірять у швидшу деокупацію рідного Херсону. 

У пані Лізи не просто смачна кава, атмосфера – тепла та оптимістична, тут переконані, що рідний Херсон буде звільнений, тут вірять у Перемогу. Це, мабуть, всі відчувають. Ми з  Дмитром Чаленко Крижопільським селищним головою Володимиром Василишиним і депутатом обласної ради Юрієм Василишеним це відчули одразу, - пише пан Вячеслав. 

Зазначається, що зараз у Крижопільській громаді зареєстровано понад дві тисячі переселенців.

Дуже хочеться, щоб вони не почувалися гостями, а знали, що чужих нині немає. Скрізь – наша земля! Хай живеться їм тут добре, хай працюється! А ми допоможемо, - підсумував посадовець. 

Поділитися :