Новини

У Могилеві-Подільському затримали двох місцевих жителів, причетних до вбивства жінки

5 липня 2024, 12:27

Щоб приховати злочин, затримані вивезли тіло загиблої на схил річки, а речові докази викинули на смітник.

Як інформують на сайті ГУНП Вінниччини, повідомлення про злочин надійшло поліції 3-го липня від місцевої жительки. Вона помітила що на схилі річки лежить тіло жінки зі слідами крові на одязі.

Напередеродні злочину 70-річна жінка та її 51-річний співмешканець разом з потерпілою розпивали алкоголь. В цей час між трьома розгорівся конфлікт, в ході якого зловмисники вдарили 48-річну гостю в області шиї і живота та душили потерпілу. Аби приховати сліди злочину та уникнути кримінальної відповідальності, підозрювані замотали тіло в килим та вивезли на схил річки, де прикидали гіллям. Після цього чоловік та жінка повернулись на місце злочину що знищити сліди злочину. 

Встановити зловмисників вдалось завдяки камерам відеоспостереження. Ними виявилися 70-річна жінка, раніше судима за насильницькі злочини, та її 51-річний співмешканець.

"В рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (очевидне вбивство) Кримінального кодексу України, слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили затриманим про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або довічне ув’язнення", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :