Новини

У оздоровчому центрі «Я-Маріуполь. Родина» у Вінниці провели патріотичний концерт

6 вересня 2022, 12:40

Нещодавно для дітей з тимчасово окупованого Маріуполя організували концерт з патріотичними піснями від вінницького бенду «Voice of the Ukraine».

Як повідодляє Вінницька міська рада, організували  захід працівники міського департаменту культури спільно з ГО «Українська сімейна фундація», а також з Всеукраїнською ініціативою «Мамина школа», які розробили проєкт «НадіяЄ».

За сприяння департаменту культури міськради представники ГО «Українська сімейна фундація» зі своєю програмою відвідують оздоровчий табір «Я-Маріуполь. Родина» вже декілька місяців поспіль, в якому відпочивають маріупольські сім’ї з дітьми. Проєкт «НадіяЄ» був створений аби підтримати родини, які вимушено залишили свої міста.  

ГО «Українська сімейна фундація» має на меті збереження сімейних цінностей, зміцнення довіри між членами сім’ї, налагодженню спілкування між батьками та дітьми.

Ми співпрацюємо не один день і знаємо, що ГО «Українська сімейна фундація» робить гарну справу. Адже в такий важкий для усіх українців час не можливо жити без підтримки оточення. А людям, які втратили дах над головою, дорогі серцю речі та найстрашніше близьких людей, нині дуже потрібна допомога, віра у завтрашній день та у перемогу України.  - говорить заступник директора департаменту культури Вінницької міської ради Олексій Циганков.

Поділитися :