Новини

У Писарівці облаштовують сучасну амбулаторію

19 червня 2023, 10:51

У приміщенні місцевої амбулаторії завершують капітальний ремонт, а поруч з нею – створюють сучасну зону очікування. Останнє стало можливим завдяки перемозі в конкурсі «Бюджет громадських ініціатив».

Як інформують на сайті міської ради, два роки тому, коли Вінниця об'єдналась із сусідніми селами, утворилась об'єднана громада. Тоді і розпочали капітальний ремонт медзакладу: облаштували пандуси, зробили ґанок, замінили вікна, двері та інше. Після повномасштабного вторгнення ремонт довелося призупинити.

Відновити роботи змогли цьогоріч. Уже більша частина робіт всередині будівлі – виконана. Міський голова Сергій Моргунов зазначає, що жителі Писарівки також висловили бажання покращити й прилеглу територію. Для реалізації свого задуму вони подали проєкт на конкурс «Бюджет громадських ініціатив і виграли його.

«Тепер ми його реалізовуємо. Так виглядає співпраця. Дякую ініціативним і небайдужим мешканцям Писарівки. Разом ми можемо більше, – зазначає міський голова. – До речі, до кінця червня приймаються проєкти на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Долучайтесь».

Поділитися :