Новини

У пожежі на Вінниччині загинув 69-річний чоловік

28 листопада 2023, 10:03

Загалом минулої доби, 27 листопада, вінницькі рятувальники ліквідували 12 пожеж.

Як інформують на фб-сторінці ГУ ДСНС України у Вінницькій області, 6 загорянь сталося в приватних житлових будинках.

Так, під час пожежі в будинку в с. Зоринці Жмеринського району загинув 69-річний чоловік. Ймовірно, причиною його загибелі стала необережність під час куріння.

Того ж дня рятувальники ліквідували пожежі в оселях громадян у селах Красне, Агрономічне та Борщагівка Вінницького району, в с. Білоусівка й Нестерварка Тульчинського району. В останньому із будинків вогонь знищив шиферне перекриття помешкання на площі 8 кв.м.

Також надзвичайники ліквідували загоряння господарчої будівлі в м. Хмільник на площі 32 кв.м, пожежу в складському приміщенні та в приміщенні компресорної у Вінниці, а також пожежу в сіннику на площі 12 кв.м в с. Лісне Хмільницького району.

Ймовірними причинами виникнення даних пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації нагрівальних печей та димарів, а також коротке замикання електромереж.

"Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил пожежної безпеки в побуті. Дбайте про справність електромереж та дотримуйтеся всіх заходів безпеки під час обігріву помешкань взимку", - наголошують рятувальники.

Поділитися :