Новини

У Прозорих офісах Вінниці запрацювали дитячі кімнати

16 червня 2023, 15:10

Дитячі кімнати відкриті в центральному (вул. Соборна. 50) та усіх територіальних відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс» (пр. Космонавтів, 30, вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85) під час прийому громадян з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 16 години.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у всіх вінницьких відділеннях ЦНАП "прозорий офіс" відновили свою роботу дитячі кімнати, де батьки можуть залишити своїх діток, поки очікують надання послуг. 

Зазначається, що за дітьми наглядатимуть кваліфіковані вихователі. Дітей залучатимуть до різноманітних ігор та розвивальних занять, вони можуть дивитись цікаві мультфільми, читати, малювати. Також міський голова Сергій Моргунов наголошує, що дитячі кімнати в центрах адміністративних послуг – вінницька родзинка. 

"Тож, якщо вам немає з ким залишити дитину під час відвідування ЦНАП, ми створили умови для цікавого і безпечного очікування дітками в дитячих кімнатах. Для перебування хлопчиків та дівчаток в дитячій кімнаті, їхні батьки мають пред’явити фахівцю дитячої кімнати талон електронної черги на отримання адміністративної послуги, залишити свої контакти, а дітки мають бути здоровими, без ознак респіраторних захворювань", - додає директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.

Раніше, роботу дитячих кімнат у Прозорих міста було тимчасово призупинено, спершу через пандемію коронавірусу, згодом в зв'язку з повномасштабним вторгненням. Зараз їх робота скоригована відповідно до умов воєнного часу.

У разі сигналу «Повітряна тривога» робота ЦНАПу тимчасово припиняється і відновлюється протягом 15-30 хвилин після сигналу відбою. Тому під час повітряної тривоги батьки зобов’язані забрати діток з дитячої кімнати та перебувати разом з ними в безпечному місці.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :