Новини

У Вінниці будують новий промисловий майданчик

21 серпня 2023, 14:11

Це агрохарчовий парк Volia Agri-Food Park Vinnytsia.

Про це повідомляє у своєму телеграм-каналі міський голова Сергій Моргунов. 

Очікується, що згодом у Volia Agri-Food Park буде працювати близько двох тисяч людей, і зараз Борис Шестопалов, засновник та інвестор парку, з командою залучає резидентів, які стануть частиною цього промислового майданчика.

За словами очільника громади, у Вінницькому індустріальному парку плануюють створити всі умови для розвитку бізнесу та громади. Так, головними ідеями проєкту стали: трансформація харчової промисловості з сировинної на виробництво готової продукції з високою доданою вартістю всередині країни, розширення експортних можливостей для підприємств, створення високотехнологічної інфраструктури, а також готові рішення для релокації та масштабування бізнесу. 

"Наше місто має вдале географічне розташування, і, відповідно, низку логістичних маршрутів до українського та європейського ринків. Крім того, ми – аграрний регіон і маємо потенціал до забезпечення продовольчої безпеки всієї країни. Тож зараз саме час нарощувати економічний потенціал та використовувати всі можливості для цього", - йдеться у повідомленні.


Фото: телеграм-канал "Сергій Моргунов - Вінницький міський голова"

Поділитися :