Новини

У Вінниці дітям з багатодітних сімей покажуть лялькову виставу

8 грудня 2020, 12:35

Запрошують діток 3-10 років з багатодітних сімей Вінницької міської територіальної громади.

17 грудня на сцені Вінницького академічного обласного театру ляльок до Дня святого Миколая відбудеться показ вистави "Шуронька-Снігуронька". Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. 

На перегляд новорічної історії запрошують дітей 3-10 років з багатодітних сімей, які мешкають на території Вінницької міської територіальної громади та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі осіб, які мають право на пільги. 

"Сюжет лялькової вистави: У Баби Яги, виявляється, теж є телевізор! А вовк Филимон уміє дуже швидко водити автомобіль! І вони вдвох слідкують за тим, щоб у зимовому лісі панував повний порядок! А що ж, в такому разі, шукає серед густих, засніжених дерев маленька дівчинка Шуронька? І про що поспішають попередити зайчики Діда Мороза? А звідки, раптом, з'явилась Снігуронька?" - йдеться у дописі.

Отримати квиток на виставу можна щодня, крім вихідних, з 8:30 до 16:30 до 16 грудня за адресою м. Вінниця, вул. Соборна, 50, тел. для довідок: 50-86-89, контактна особа - Оксана Володимирівна Павлюк. А також у Прозорих офісах в управліннях соціального захисту населення (Правобережне та Лівобережне) департаменту соціальної політики міської ради за місцем проживання, де чекають щодня з 9:00 до 17:00 години, та у п’ятницю до 16.00.

Фото - фейсбук-сторінка Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

Поділитися :