Новини

У Вінниці для молоді провели лекцію про штучний інтелект

26 травня 2023, 13:30

Захід був присвячений дієвим інструментам використання штучного інтелекту та їхньому постійному розвитку. Організаторами заходу стали компанія EPAM Ukraine та відділ молодіжної політики ВМР.

Як повідомляє Вінницька міська рада, близько 30 молодих учасників завітали на захід, прагнучи розкрити потенціал ІТ-поля. 

"Сьогодні ми провели зустріч базового рівня, на якій розповіли молоді про те, що за допомогою штучного інтелекту можна прискорювати свою роботу в рази, а саме: генерувати тексти, відео, перекладати інформацію тощо", - каже організатор заходу Ярослав Петров. 

Також спікер Роман Павлович додав, що завдяки постійним дослідженням і розвитку в галузі ШІ ми маємо можливість використовувати його у різноманітних галузях: медицині, фінансах, мистецтві тощо.

"Оскільки сьогодні світ постійно рухається вперед, хотіли, аби й наша молодь була в тренді подій та знали про новітні досягнення в галузі глибокого навчання, яке є однією з ключових областей штучного інтелекту", - коментує начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.  


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :