Новини

У Вінниці комунальна снігоочисна техніка цілодобово прибирає місто

31 січня 2023, 11:04

Через погіршення погоди у регіоні з «Вінницького шляхового управління» виїхали 35 одиниць спецтехніки ще відучора. Роботи з очищення вулиць від снігу стартували о 21.30.

На сайті міської ради зазначають, що першочергова мета міського департаменту комунального господарства та благоустрою — створити належні умови для вінничан, щоб навіть в негоду вони могли пересуватися містом, а громадський транспорт повноцінно міг виходити на лінії та курсувати маршрутами.

“Ще відучора, з 21:30 комунальні працівники почали прибирати місто від снігу та обробляти протиожеледними засобами дороги та зупинки громадського транспорту. До цих робіт залучили 35 одиниць снігоприбиральної техніки. Закликаю водіїв не паркувати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”, — каже начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту Вячеслав Хілінський.

Прибудинкові території прибирають близько 300 двірників. Вони розчищають тротуари, доріжки, виходи з під'їздів. Де необхідно - посипають протиожеледною сумішшю.

Поділитися :