Новини

У Вінниці лагодять комунальні мережі, тож на кількох вулицях міста тимчасово не буде води та світла 

17 серпня 2022, 10:43

Через ремонт водогону на перехресті вулиць Немирівське шосе - Учительська.тимчасово призупинено водопостачання на понад 30 вулицях та провулках міста.

На сайті міської ради зазначають, що 17 серпня, життєдіяльність міста забезпечується повністю. Комунальні служби працюють злагоджено та виконують планові завдання та готуються до опалювального періоду.

Працівники КП «Вінницяоблводоканал» ремонтують сьогодні водогін на перехресті вулиць Немирівське шосе - Учительська. У зв’язку із цим тимчасово призупинено водопостачання на понад 30 вулицях та провулках міста. А саме по вул. Семенця, вул. Чумацька, вул.Кооперативна, вул.Чехова, вул.Іванова, вул.Пулюя,  вул.Постишева, вул.Яблунева, вул.Курія, вул. Гладкова, вул.Кузнєцова, вул.Тропинина, вул.Кибальчука, вул.Пчілки, вул.Вчительська, вул.Немирівське шосе, вул.Форпостна, вул. Н.Данченка,  вул.Сосюри,  ул.Ценського; провулки: 1,2,3 Чехова,  вул.Кузнєцова,  вул.1 Кузнєцова, Чехова, Гладкова, 1, 2 Кооперативний, 1 Кузнєцова, вул.Ценського.

Крім того, бригади водоканалу лагодитимуть мережі на перехресті вулиць Ю. Клена-Зерова та М. Литвиненко-Вольгемут, 44. Подачу послуги відновлять одразу по завершенні робіт.

Також у відділі оперативного реагування «Цілодобова варта» повідомляють, що на час здійснення ремонтів трансформаторних підстанцій та повітряних ліній можливі відключення світла на таких вулицях: Замостянська, А. Янгеля, Гонти, Київська, Генерала Арабея, О. Кобилянської, Серпнева, Ранкова, Медова, Ботанічна, Зодчих, Пирогова, 105-111, Хлібна, Соборна (парк відпочинку), Замкова, Франка, Салтикова-Щедріна, Лермонтова, Добролюбова.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» розповіли, що у зв’язку з ремонтом обладнання гаряче водопостачання тимчасово призупинено до будинків на вул. М. Ващука - № 9, 11, 15. Роботи планують завершити до 19 червня. 

У «Цілодобовій варті» також звертають увагу вінничан на ускладнення погодних умов. За прогнозом синоптиків сьогодні у місті та області очікується гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Поділитися :