Новини

У Вінниці на балконі своєї квартири вирощував коноплі місцевий житель

22 вересня 2022, 12:42

Поліцейські вилучили у раніше судимого вінничанина рослини конопель, канабіс та метадон.

Про таке повідомлять на сторінці Нацполіції Вінницької області. 20 вересня поліцейські у квартирі 40-річного правопорушника, вилучили 15 кущів рослин конопель, майже 1 кілограм канабісу та шприци з метадоном.

Близько 20 години на проспекті Юності під час перевірки документів, водій  підозріло поводився та не мав при собі документів. А вже під час перевірки його документів за місцем проживання, оперативники виявили у помешканні рослини конопель, які господар квартири вирощував на балконі та спеціально обладнаному кладовому приміщенні. Крім того, чоловік зберігав у квартирі близько 1 кілограма канабісу, а також шприци із наркотичною речовиною – метадон. Як з’ясувалось, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини, - каже начальник Управління карного розшуку Андрій Дамзіна.

Зазначається, що вилучені заборонені речовини направлено на експертизу. За цим фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникові загрожує до 5 років обмеження волі.

Поділитися :