Новини

У Вінниці на подвір'ї бібліотеки-філії № 16 створили екопростір 

1 жовтня 2021, 10:32

У будівлі на Малих Хуторах також замінили дах та утеплили стіни.

Для жителів мікрорайону це не тільки читальня. Тут  проводяться різні заходи, зокрема заняття гуртків і майстеркласи. Реконструкцію розпочали два роки тому, нині вже закінчено благоустрій території.  Як зазначив Сергій Чорнолуцький, в.о. керуючого справами виконкому, загалом на реконструкцію приміщення виділили понад 3 млн грн. А  30 вересня з нагоди Всеукраїнського  Дня бібліотек,  тут  провели урочисті святкування і нагородили почесними грамотами Вінницької міської ради кращих працівників бібліотечної галузі.

«Мені дуже приємно виконати доручення нашого міського голови Сергія Моргунова і привітати всіх присутніх із сьогоднішнім святом - Всеукраїнським днем бібліотек. Депутати міської ради стараються для того, щоб ми зробили якомога більше осередків культури. Не тільки у центрі міста, а й у віддалених районах», -  звернувся з вітальним словом до присутніх пан Сергій.

Перед бібліотекарями виступив  творчий  хоровий  колектив, а також присутніх привітали вихованці дитячого садочка №17  та загальноосвітньої  школи №20.

Поділитися :