Новини

У Вінниці побільшало місць, де можна поповнити картку вінничанина

7 лютого 2024, 14:39

Вінничани можуть поповнювати муніципальні картки у 60 пунктах.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, задля комфорту громадян відновили можливість поповнювати Муніципальну картку вінничанина через магазини мережі "Домашній маркет".

Окрім того, до переліку пунктів продажу та поповнення карток додались магазини мережі супермаркетів «OSNOVA» та «PRO/Просто продукти».

Оновлений перелік з адресами розташування можна переглянути за посиланням https://et.vn.ua/buy-offline.

Нагадаємо, що поповнити Муніципальну картку вінничанина можна також онлайн – через сайт, а також через термінали самообслуговування.

  • Через сайт et.vn.ua – здійснюється поповнення проїзного та «гаманця», активація кожного з продуктів здійснюється вручну на валідаторі шляхом натискання кнопки «ІНФО» та піднесення картки до зчитувача. Після активації можна здійснювати оплату проїзду.
  • Через термінали самообслуговування EasyPay – можливе лише поповнення «гаманця». Активація здійснюється вручну на валідаторі шляхом натискання кнопки «ІНФО» та піднесення картки до зчитувача, через 30 хв з моменту поповнення. Після запису онлайн-поповнення можна здійснювати оплату проїзду.
  • Через 60 точок продажу та поповнення, які знаходяться поблизу зупинок громадського транспорту – можливе поповнення «гаманця» та проїзного. Активація коштів здійснюється у момент запису даних на картку касиром.


Фото: ілюстративне 

Поділитися :