Новини

У Вінниці пройде безкоштовний майстер-клас з малювання графіки

17 лютого 2023, 12:30

Долучитися до МК можуть всі охочі віком від 13 до 20 років — і для цього не потрібно мати спеціальні навички.

Організатори повідомляють, що захід відбудеться 22 лютого о 17:00 у коворкінгу “Чердак" (вул. Соборна, 24). Подію організовує ГО STEM is FEM за підтримки програми “Єднання заради дії” в рамках клубів “Наука єднання”.

Аби доєднатися до заходу, не потрібно приносити матеріали, все необхідне учасникам роздадуть на місці — і кожен зможе створити власну картину. Ця зустріч стане останньою в рамках мінікурсу “Pro мистецтво: самовираження крізь живопис та графіку”, на якому художниця-графікеса Ірина Прокопчук розказувала про українських та іноземних митців, те, як вони творили та чим надихались. Однак відвідати майстер-клас може будь-хто — і ті, хто не був на попередніх зустрічах.

Після сеансу малювання присутні зможуть випити чаю та поласувати смаколиками, а також поспілкуватися з психологинею. На події буде присутній фотограф: отримати світлини з заходу можна буде на вказані при реєстрації електронні пошти. 

Зареєструватися на нього можна за посиланням.

“Наука єднання” — це проєкт, який створила громадська організація STEM is FEM за підтримки програми “Єднання заради дії”. ГО ініціював засновник Roosh Сергій Токарєв заради популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат. 

“Ми намагаємось додавати в наші зустрічі практичний елемент. Протягом двох лекцій відвідувачі цього курсу слухали про видатних художників, що і як вони творили. А на практичному занятті учасники зможуть намалювати власну картину, надихаючись вивченими митцями”, — каже координаторка проєктів STEM is FEM та “Наука єднання” Єлізавета Коренко.

Офлайн-зустрічі у рамках проєкту “Наука єднання” відбуваються раз на два тижні у шістьох містах України: в Ужгороді, Чернівцях, Рівному, Полтаві, Хмельницькому та Вінниці. Також STEM is FEM регулярно влаштовує онлайн-зустрічі.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


За новинами проєкту можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram.


 

Поділитися :