Новини

У Вінниці родина взяла на виховання двох сестер

13 лютого 2023, 13:40

Подружжя зголосилося стати патронатною родиною і взяти на виховання двох діток 4 і 6 років – Марійку і Варвару. Це вже другий такий досвід родини.

Як написала на своїй сторінці у Фейсбук заступниця міського голови Галина Якубович, раніше дівчатка, Марійка і Варвара, проживали у багатодітній сімʼї. Через складні життєві обставини сестрички тимчасово не мають можливості бути разом із матір’ю та потребують отримання послуг, спрямованих на реінтеграцію дітей у сім’ю.

Угоду з патронатними вихователями підписали на 3 місяці. Рідна матір також дала згоду. У випадку, коли вона знову зможе доглядати за дівчатками – вони повернуться в родину.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Соціальні служби міської ради завжди на звʼязку з патронатною родиною.

І ми вкотре дякуємо Ганні Олександрівні за те, що взяла на себе відповідальність у вихованні малечі. Дівчатка – безтурботні, щирі. Їхні розмови – про бантики та квіточки. І вони вже наспівують “Червону калину”. Бо вони – сьогодення та майбутнє України. Зараз непростий час для всіх. Але ми маємо працювати. Маємо боротися. Маємо жити. Перемога скоро. Треба бути сильними, - - підсумувала пані Галина. 

Поділитися :