Новини

У Вінниці розпочав роботу антикризовий хаб «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»

3 жовтня 2022, 11:50

До участі запрошують активістів, громадських та благодійних організацій з окупованих територій.

Як повідомляє міська рада, мистецьке об’єднання «ПЛАЙ» у партнерстві з Future Development Agency та Громадською спілкою «Мережа ОГС «Місто Змістів» розпочинає роботу антикризового ХАБу у Вінниці.

Новий проєкт антикризового хабу «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» проходитиме у період вересень-грудень 2022 року. Він має на меті допомогти релокованим громадським організаціям та активістам підсилити і перезапустити свою діяльність у громаді.

Антикризовий хаб - це ланка, що має на меті розвиток партнерства між громадським сектором та активістами, місцевим бізнесом і органами місцевої влади.

В рамках проєкту учасники безоплатно отримають:

  • консультаційну допомогу щодо юридичних питань, реєстрації громадської/благодійної організації;
  • доступ до коворкінгу для роботи команди неприбуткової організації у мистецькому просторі “ПІЧ”;
  • стратегічні сесії з досвідченими тренерами для планування своєї подальшої діяльності;
  • доступ до освітніх подій для розробки фандрейзингової стратегії, спільних соціальних проєктів;
  • участь у культурних подіях для відпочинку, дружби і взаємодії з іншими активістами та локальними організаціями у Вінниці.

Організатори запрошують ВПО з тимчасово окупованих територій України та представників релокованих громадських організацій та благодійних фондів до участі у проекті.

Реєстрація проводиться за посиланням, включно до 7 жовтня 2022 року. Відібрані учасники отримують повідомлення 9 жовтня на вказану електронну адресу. Кількість місць обмежена.

Організатор проєкту - ГО «Мистецьке об’єднання «ПЛАЙ». Партнери проєкту: Future development agency, Мережа ОГС «Місто Змістів», Вінницька міська рада, Радіо «Місто над Бугом», Інформаційний портал «VEЖА».

Проєкт «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» організовано громадською організацією «Мистецьке об’єднання «ПЛАЙ» у рамках програми «Створення антикризових хабів для ОГС», що впроваджується ІСАР Єднання за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Поділитися :