Новини

У Вінниці стартує робота муніципального Офісу туризму

2 лютого 2022, 09:22

Це саме те місце, де підкажуть, які цікаві події відбуваються в місті та регіоні, що варто відвідати, де зупинитися.

Офіс туризму Вінниці працюватиме в екосистемі Туристичного хабу, який незабаром відкриють у реконструйованій будівлі на Соборній, 89. За своїм функціоналом хаб не матиме аналогів в Україні. Про це на своїй фб-сторінці повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Офіс виконуватиме такі завдання:

  • формування пакетних пропозицій з відвіданням не тільки Вінниці, а й області;
  • розвиток туристичних локацій та маршрутів;
  • розробка і масштабування бізнесу, націленого на внутрішній та в’їзний туризм;
  • посилення маркетингу туристичних продуктів та подій.

Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Повноцінно Офіс туризму Вінниці запрацює з початком сезону, але вже зараз готовий спілкуватися засобами електронного зв’язку та у форматі ділових зустрічей.

А згодом тут можна буде придбати місцеві сувеніри та оформити картку туриста, завдяки якій відвідувачі отримають доступ до десятків цікавих місцин Вінниці, користуючись різними перевагами й знижками, зокрема і щодо проїзду у муніципальному громадському транспорті.

Також команда Офісу займеться підготовкою нових виставкових проєктів спільно з місцевими колекціонерами – як показав досвід попередніх років, це позитивно впливає на розширення програми перебування гостей міста.

"Сьогодні у тренді економіка вражень, і сфера гостинності стає важливою статтею доходів для громад. Вінничани погодяться, що наше місто має великий туристичний потенціал, але конкуренція між містами зростає, і нам потрібно боротися за туриста. У нас є план – Стратегія 3.0. Але результат буде набагато кращим, якщо на платформі Туристичного хабу ми об’єднаємо зусилля з креативним бізнесом. Запрошую до партнерства!" - закликав очільник Вінниці Сергій Моргунов.

Читайте також:
Вінницький ДНЗ №50 отримав рекомендації щодо покращення енергоефективності

Поділитися :