Новини

У Вінниці відбудеться благодійний мистецький вікенд

16 серпня 2023, 13:53

Цього року ГО "Мистецьке об'єднання "Плай" відновлять фестиваль Ticket to the SUN, який востаннє проводився у Вінниці влітку 2021-го, аби підтримати українську культуру і наших військових.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 25-27 серпня на Території SUN відбудеться низка заходів в рамках благодійного мистецького вікенду "Ticket to the SUN 2023". Денні активності будуть безкоштовними, на вечірні потрібно буде придбати абонементи, кошти від яких будуть спрямовані на підтримку ЗСУ (окрім військовослужбовців, які зможуть відвідувати безкоштовно усі без винятку події).

У повідомлені зазначають, що програма мистецького вікенду складатиметься з денної і вечірньої частин. Денна традиційно включатиме у себе майстер-класи, еко-активності, розважальні та освітні події, музику, спілкування, мандрівки Сабарівським лісом. Вечірня частина - це виступи українських виконавців та гуртів.

Стартує фест 25 серпня - це буде безкоштовний день і вечір для всіх охочих та гостей міста завдяки підтримці Goethe-Institut в рамках програми EU4Culture на виконання Стратегії розвитку культури Вінницької МТГ до 2025 року. 26-27 серпня вхід за абонементами на вечірню музичну програму, денна програма залишається безкоштовною. Абонементи можна придбати тут: https://bit.ly/ticket_to_the_sun

Також відвідувачі заходів мають дотримуватись певних правил, пов’язаних передусім із безпекою людей:

  • цьогоріч на Території SUN не буде кемпінгу;
  • програма завершується о 21:00 (о 22:00 територія зачиняється);
  • у разі оголошення повітряної тривоги усім відвідувачам потрібно буде покинути територію (карта найближчих укриттів буде розміщена на території).

Адреса локації: вул. Синьоводська (колишня Маяковського), 243.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :