Новини

У Вінниці відбудеться ДІЛИ екофест

12 серпня 2021, 10:10

Цьогоріч на гостей чекає не лише розважальна програма, що включає більше 10-ти локацій, а й екологічний форум, учасниками якого стануть представники науки, бізнесу, влади, громади та медіа, деталі розкриватимуть поступово.

Як повідомляють на фб-сторінці фестивалю, один з наймасштабніших екофестивалів України пройде 4-5 вересня на території колишнього дитячого санаторію імені Михайла Коцюбинського, що також відомий як SUN Територія (Маяковського 243). Захід вже вдруге відбуватиметься у місті.

Що буде:

  • ЕкоBazar – локація, на якій познайомлять з унікальними екологічними товарами, які допомагають рятувати планету;
  • Ярмарок майстрів - тут представлені місцеві виробники, які розділяють цінності "свідомого споживання";
  • Лекторій - протягом дня можна послухати та повчитись у спікерів з Громадських організацій та великих компаній;
  • Кіно-комора – локація присвячена кіномистецтву;
  • Алея екоінновацій - виставка на якій можна познайомитись або представити свій екологічний стартап або зелений бізнес;
  • Містечко громадських ініціатив - платформа на якій представлені Громадські Організації та ініціативи, в тому числі екологічні;
  • Дитяча зона - локація, яка дозволить за допомогою ігрових та неформальних освітніх методів (майстер-класи з апсайклінгу, сортування, настільні ігри тощо) познайомити дітей з екологічним способом життя;
  • Активності на воді - окрім спортивних активностей на траві організатори підготували для вас розваги й на воді, такі як катання на SUP boards;
  • Барахолка і буккросинг - благодійна барахолка для збору коштів;
  • А також майстер-класи та воркшопи, акторські перформанси, виступи музичних гуртів (16 серпня організатори оголосять назви) та багато іншого.

Квитки – це благодійний внесок на підтримку фестивалю. Їх можна придбати лише на сайті або на вході (ціна буде вища, ніж у передпродажу). Там вони називаються «путівками» і дають доступ до усіх локацій.

Путівка на 1 день коштує 190 грн (вхід лише 4 вересня), на 2 день - 250 грн (вхід лише 5 вересня), абонемент на 2 дні - 330 грн (вхід 4 і 5 вересня та безкоштовне місце для кемпінгу). Однак після оголошення виконавців ціна зросте.

Після покупки, потрібно зберегти електронний чек про оплату, а також вказати справжнє ім'я під час реєстрації та купівлі, щоб опинитися у списку відвідувачів. Для підтвердження особи необхідно мати з собою офіційний документ або додаток «Дія». Вхід безкоштовний для дітей віком до 10 років, ветеранів АТО та для людей з інвалідністю.

Поділитися :