Новини

У Вінниці відбудеться онлайн-захід з фахівцями з України, Німеччини, Австрії та Швейцарії

17 серпня 2022, 13:03

18 серпня у Вінниці відбудеться онлайн-дискусія щодо розробки моделі доступного житла.

Як повідомляється на сайті міської ради Вінниці, організовують подію фахівці КП «Інститут розвитку міст», які розпочали досліджувати можливості й питання впровадження доступного житла у різних країнах.

Доступне житло – це не лише про фізичну доступність, але й про фінансову та соціальну спроможність громадян мати власне помешкання. Це інструмент житлової політики держави, регіону або міста, який покликаний створити рівні можливості щодо покращення житлових умов для всіх категорій населення, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що участь в онлайн-події візьмуть представники Вінницької міської ради, громадських організацій, відповідні спеціалісти. Захід відбудеться у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні II», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії.

Трансляція буде доступна на фейсбук-сторінці  комунального підприємства «Інституту розвитку міст».

Онлайн-дискусія триватиме з 10:00 до 12:00.

Мова заходу – українська та англійська (синхронний переклад).

Про дослідження доступного житла також можна стежити на сторінці КП «Інституту розвитку міст» за хештегом #ІРМ_про_житло.

Поділитися :