Новини

У Вінниці відкрили виставку оригінальних подарунків до Дня закоханих

3 лютого 2023, 13:30

Відвідати виставку можна щодня, з 11 до 19 години, у вінницькому Музеї моделей транспорту. Ті вироби, які сподобаються, усі охочі зможуть також придбати на сувенірній платформі BYVI в Інстаграм.

Офіс туризму Вінниці разом з Музеєм моделей транспорту  презентував виставку-продаж від “BYVI” до Дня закоханих. Виставка працюватиме з 3 по 18 лютого. Як повідомляють організатори, ця романтична експозиція потішить як естетів, так і людей з практичним поглядом на життя.

"Тут представлені різноманітні свічки, які стали трендом сезону через «особливості» цьогорічної зими; парні браслети для закоханих з натурального каміння, які точно зацікавлять шанувальників літотерапії; а ще багато різних брелоків, сувенірів з деревини із петриківським розписом, янголята, «ловці снів», парні котики – подарунки на різний смак і вік. В асортименті порадують також патріотичні метелики та прикраси з мікровишивкою для вишуканого образу. Тож здивуйте своїх коханим приємним та оригінальним подарунком",- йдеться в анонсі до події. 

                                                                   

                                                                            

                                                                      

 

Поділитися :