Новини

У Вінниці відзначили авторів проєктів-переможців «Бюджету громадських ініціатив»

24 грудня 2021, 10:20

Вінничани отримали екологічні сувеніри, подарунки.

Вітали авторів скверу у Тяжилові, батуту на Волошковій, ігрового комплексу на вулиці Сергія Ценського, конкурсу з 3D-моделювання та багато інших 23 грудня. Про це повідомляють на сайті міськради. Вони подали свої проєкти на конкурс «Бюджет громадських ініціатив» у 2020 році та стали переможцями. Ініціативи втілили у цьому році.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


До присутніх звернувся заступник міського голови Андрій Очеретний та передав вітання від міського голови Сергія Моргунова.

«Приємно, що ідеї, які були підтримані громадою, реалізовані.  Сьогодні вже маємо у Вінниці сьомий проведений конкурс «Бюджету громадських ініціатив». Як на мене, це один з найуспішніших інструментів прямої демократії, коли громада має  можливість вибрати, що реалізувати в місті: чи то у сфері благоустрою, чи освіти, чи медицини. Ми плануємо втілювати в життя цей конкурс і надалі», – сказав Андрій Очеретний.

Конкурс «Бюджет громадських ініціатив»  стартував у Вінниці в 2015 році. За весь час ініціативні вінничани подали 628 проєктів, з них винесено на голосування 348. Всього за цей період реалізували 77 проєктів.

Читайте також:
Вінницька бібліотека-філія №17 тепер у районі Академічний

Поділитися :