Новини

У Вінниці з бюджету громади виділять додаткові кошти на підтримку військових та громад, які постраждали внаслідок бойових дій

27 січня 2023, 13:30

Зокрема, 13 мільйонів гривень направлять на придбання пального, додаткових запчастин до транспорту та шоломів для наших захисників. Частина коштів піде на допомогу Херсону. 

Депутати Вінницької міської ради виділили з бюджету додаткові кошти на підтримку військових та громад, які постраждали внаслідок бойових дій. Зокрема, 13 мільйонів гривень направлять на придбання пального, додаткових запчастин до транспорту та шоломів для наших захисників. Також на черговій сесії міської ради, депутати проголосували за виділення коштів для придбання 100 сміттєвих контейнерів, які передадуть місту-герою Херсону. Як розповів міський голова Сергій Моргунов, з проханням про допомогу до нього звернулися представники Херсонської громади.

В Херсоні взагалі серйозна ситуація щодо інфраструктури. Приміром росіяни повністю вивезли комунальну техніку. Немає навіть куди й чим позбирати сміття. Тож міський голова Херсона попросив нас допомогти з придбанням контейнерів. Тож передбачаємо придбання для них 100 контейнерів, хо їм потрібно тисячу. Також там складна ситуація з громадським транспортом. Тож, як і Балаклії, допомагаємо з цим й Херсону, - розповів очільник Вінниці. 

Поділитися :