Новини

У Вінниці з початку 2023 року надали послуги понад 800 особам постраждалим від домашнього насильства

17 жовтня 2023, 17:12

Послуги постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі надають у Денному центрі соціально-психологічної допомоги. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, з початку 2023 року Денний центр охоплили 819 осіб. Денний центр – це спеціалізована служба підтримки постраждалих людей, яка працює за адресою просп. Космонавтів, 30, 3 поверх, кімнати 301-304. Тут постраждалі від домашнього та гендерного насильства можуть отримати комплексну соціально-психологічну та первинну правову допомогу, а також соціальні послуги.

Також при Денному центрі працюють кризові кімнати для тих постраждалих, які потребують безпечного місця перебування. У кризових кімнатах є всі необхідні меблі, засоби гігієни та продукти харчування. Перебувати там можна до 20 діб.

"У Вінницькому міському центрі соціальних служб надають комплексну допомогу людям, які постраждали від домашнього насильства. Це, зокрема, психологічна, соціальна та правова допомога у Денному центрі. Важливо, щоб постраждалі розуміли: вони не сам на сам зі своєю проблемою. Завжди можна звернутися по допомогу та отримати необхідну підтримку від фахівців", – зауважила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Звернутися до Денного центру соціально-психологічної можна за номерами телефонів: 098 900-15-60, 093 900-15-60, 56-00-78.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :