Новини

У Вінниці за два місяці патрулювання Південного Бугу працівники муніципальної варти виявили 24 правопорушення

10 серпня 2021, 10:37

Зокрема керування плавзасобами без відповідних документів та посвідчень, а також відсутність рятувальних жилетів у пасажирів.

Про це у коментарі радіо «Місто над Бугом» розповів Віталій Чигур, директор Муніципальної варти. За його словами вінничани до патрулювання на водоймах ставляться спокійно та на першу вимогу одразу зупиняють свої плавзасоби:

«Якщо порівняти 2021 рік із 2019, то в 2019 люди були агресивніші, бо ще не були проінформовані, а сьогодні вже ставляться нормально. І як результат, стало менше «гонщиків» в акваторії річки Південний Буг. Навіть, якщо наші керманичі користуються власними плавзасобами, то роблять це обережніше. З ними проводяться превентивні заходи, профілактична бесіда і ми бачимо, що результати нашої роботи є», - розповів пан Віталій.

Рейд водоймами інспектори проводитимуть щодня, аж до завершення пляжного сезону. Зазначимо, що муніципальний патруль стежить за ситуацією на міських пляжах, чистотою прибережної смуги, дотриманням правил на воді водіями малих суден та перевірятиме їх посвідчення. Про правопорушення на воді, необхідно повідомляти до Ситуаційного центру за телефоном 067-4-102-101 або до відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» — 15-60.

Поділитися :