Новини

У Вінниці запрацювали центри навчання та дозвілля від ЮНІСЕФ

7 вересня 2022, 15:51

Центри дозвілля та навчання для дітей облаштували на базі закладу освіти та двох гуртожитків ПТНЗ, щоб вінничанам та гостям міста було зручно й комфортно проводити своє дозвілля. 

Як повідомляє Вінницька міська рада, три заклади для облаштування центрів дозвілля та навчання, щоб ними могли користуватись, як діти-переселенці, так і маленькі вінничани, представники фонду ЮНІСЕФ обрали раніше. 

Завдяки тому, що міська влада співпрацює з міжнародними організаціями, ми постійно отримуємо допомогу. Для облаштування нових Центрів з розміщення переселенців передали 50 м ‘яких великих пуфів та 30 малих. Раніше вже отримували від ЮНІСЕФ інші меблі для облаштування даного простору, а саме: стільчики, столики, фліпчарт дошку та пакунки для дітей з усім необхідним у навчанні, - зі слів директорки міського департаменту освіти  Оксана Яценко.

На думку директора закладу Олександра Козлова, ініціатива корисна, оскільки дітей, які відтепер будуть гуртом проводити дозвілля багато, адже наразі у закладі живуть внутрішньопереміщені особи. 

Поділитися :