Новини

У Вінниці затримали неповнолітнього закладника наркотиків

2 лютого 2022, 15:06

Поліцейські встановлюють осіб, які втягнули його в наркоторгівлю.

Правоохоронцям надійшла оперативна інформація про те, що неповнолітній розповсюджує наркотики по місту Вінниці за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах, де позначав місця із закладками. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини.

1 лютого оперативники на вулиці В. Порика затримали 16-річного хлопця, у якого вилучили 39 пакетиків з PVP – сіллю, амфетаміном та канабісом. Ще більше десятка закладок з синтетичним наркотиком, які встиг розмістити неповнолітній, поліцейські вилучили на вулицях міста. Поліція встановлює осіб, які постачали неповнолітньому заборонені речовини.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Кримінальна відповідальність за торгівлю наркотиками настає з 14 років. Хлопця затримали у процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для оголошення неповнолітньому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Усі обставини злочину встановлюються в межах відкритого кримінального провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років.

Читайте також:
У Вінниці затримали підозрюваного у торгівлі синтетичним наркотиком

Поділитися :