Новини

У Вінниці зі святами привітали вихованців дитбудинку сімейного типу

17 грудня 2021, 16:24

Дітям передали подарунки від міської ради - батут, солодощі і матеріальну допомогу.

Напередодні Дня святого Миколая із подарунками завітала до дитячого будинку сімейного типу начальниця служби у справах дітей ВМР Людмила Шафранська. Родина Анни та Віталія Крищуків має двоє власних дітей та виховує 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ще одна прийомна дитина вже досягла 18 років.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Від міської ради діти отримали великий батут, солодощі і матеріальну допомогу. Самі ж діти говорять, що найбільше щастя для них мати родину, яка підтримує, розуміє, допомагає в усьому. За словами Людмили Шафранської цей дитячий будинок сімейного типу функціонує з 2018 року. І тут завжди тепло і комфортно дітям.

«Традиційно напередодні новорічно-різдвяних свят ми вітаємо дітей статусних категорій. Сьогодні від Вінницької міської ради в будинок сімейного типу ми привезли великий батут, солодкі подарунки та матеріальну допомогу. Міська рада постійно опікується будинком сімейного типу, який створила сім'я Анни та Віталія Крищуків. Найголовніше, що дітям тут тепло й затишно, бо кожна дитина має жити у сімейному колі й добрі», - розповіла пані Людмила.

Нині у Вінниці проживає 255 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування. Більше 87% з них передано до сімейних форм виховання - це діти під опікою, прийомні сім’ї (таких у Вінниці 15), та діє один дитячий будинок сімейного типу.

Читайте також:
Серед юних вінничан пройшов конкурс «СтарТінейджер» 

Поділитися :