Новини

У Вінницькій області додатково перевірять ковідні лікарні

30 грудня 2021, 14:45

Вони пов’язані із вибухом в реанімаційному відділенні однієї з лікарень Івано-Франківської області.

До складу робочої групи увійшли представники департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА, ДСНС та управління Держпраці. Про це повідомляють на фб-сторінці Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА. Вони проінспектують як заклади дотримуються правил поводження з кисневим обладнанням.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


«У жовтні та листопаді робочі групи перевіряли заклади, які лікують пацієнтів хворих на COViD-19 і мають кисневе обладнання. Лікарні отримали приписи в яких було вказано, що вони мають виправити найближчим часом. Це стосувалося пожежної безпеки. Тепер робочі групи перевірятимуть чи виконали вони це. Також попрошу голів громад, на території яких є ковідні лікарні, перевірити чи виконали заклади усі ті зауваження, приписи та протоколи, які були складені», - сказала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА Ольга Задорожна.

У святкові дні опорні лікарні працюватимуть у посилено режимі. Чергуватиме інженер з технічної безпеки. А для персоналу проведуть додаткові навчання щодо того як експлуатувати кисень у лікарнях.

Читайте також:
За минулий тиждень на Вінниччині виявили понад 400 порушень протиепідемічних вимог

Поділитися :